Byggtjänster

Vi hjälper er hela vägen med byggprocessen.

Tolarps Bygg har högkompetens och vi kan det mesta från grund till tak och erbjuder bl a våra privatkunder hjälp med att bygga drömhuset, sommarstugan, tillbyggnader, ombyggnader, renovering, ja, vad helst du kan behöva hjälp med inom byggnation. Vårt stora nätverk av kompetenser gör att kan vi enkelt kan ombesörja hela byggprocessen.

Vi har också många företagskunder som vi hjälper med allt från att bygga ridhus till lagerhallar och kundanpassningar av kontorslokaler.

Tolarps Bygg arbetar både som generalentreprenör vilket i stora drag betyder att du som kund, tar fram alla bygghandlingar som att exempelvis anlita den arkitekt som ska rita huset etc. När allt är fixat och klart upphandlar du en entreprenör, t ex Tolarps Bygg, som utför uppdraget. Vi ansvarar för att slutprodukten blir i linje med de handlingar vi fått av dig och dina partners.

Vi arbetar även med sk delad entreprenad vilket kännetecknas av att du som kund,byggherre, begär in anbud och upprättar avtal med flera olika entreprenörer som exempelvis byggnads-, VVS- och el-entreprenör. I detta fallet har du, beställaren, samordningsansvaret. Detta samordningsansvar kan läggas över på någon av entreprenörerna, oftast bygg-entreprenören som då blir huvudentreprenör.

Hos oss på Tolarps Bygg får du alltid en projektsamordnade som du som kund kan ha direktkontakt med under hela byggtiden.

Har du en idé som du vill förverkliga?
Kontakta mig direkt anders@tolarpsbygg.se.